tema: mat
hur man belamrar ett kök under 4 timmar:
- tina, ugnstek och marinera 4 kg kycklingfiléer. till detta behövs det plockas fram stora fat och skålar att tina i, plastpåsar till marinaden och ingredienser såsom olivolja, balsamvinäger, kryddor, honung vitlök och vitlökspress... ta gärna fram dubbla flaskor också eftersom den första kommer att ta slut.
- koka ägg. till detta tar du fram en kastrull. tar inte så mycket plats om man bortser från att plattan som krävs för kokningen är upptagen av otinad kyckling.
- sätt en bulldeg. ta fram en stor bunke, mjölpåsar (dubbla här också av samma anledning som ovan) socker, margarin, kanel, kardemumma etc.
- packa en stor kasse med ingredienser som inte behöver stå i kylskåp tills imorgon då de ska ut till vargön. låt gärna förpackningar såsom tomatburkar och salta pinnar mellanlanda någonstans längs vägen och ta upp lite mer plats. tro mig, det blir roligare så.
- tejpa fast ett halvflätat armband på bordet som du fortsätter att pyssla med så fort du egentligen inte har en ledig stund.
- övriga ytor täcker du med gårdagens tidning, reklam och månadens räkningar.
get the picture?
;)
Kommentarer
Trackback