En dag i köket (nästan).



Överst: Navajo-tunnbröd från Jamies Amerikakokboken.
Nederst: Mintchokladmuffins med hallon.

Jag har blivit så matinspirerad de senaste dagarna att idéerna och recepten bara snurrar i huvudet på mig. Så idag, till middagens chiligryta, bakade jag Navajo-tunnbröd som vi hade till istället för ris. Dessutom slängde jag ihop en dubbel sats med de mintchokladmuffinsen som jag har nämnt tidigare. Det är så roligt att baka och laga mat! :)
Men disken, den får någon annan gärna ta.. bortsett från att det är min diskvecka nu haha! Min lösning på det är att diska så fort minsta glas står på diskbänken. Jag vill inte ta tag i ett berg av disk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0