Gud har alltid funnits på sundsvik, så är det bara.

kväll. lisa och jag. bil. sundsvik. rebecka 21. kvällsmöte. lovsång. marcus olsson pratade. lovsång. knockad, pånytt fylld, utrensad, upplyft.
knockad.

-i min egen lilla vrå trivs jag allra bäst ändå-

det fina ordspråket i rubriken står broderat på en bonad ovanför min altandörr..

som ni kanske förstod så är jag hemma nu igen efter min spontana utflykt till dalslands djupa skogar och grusvägar.
borta bra men hemma bäst..

idag var jag ute och shoppade på överby och i vbg, många affärer hans med och pengarna rullade, tyvärr på en hel del tråkiga saker som allrengöringsmedel, propplösare, värktabletter, mat och dylika praktiska saker. men lite reafynd hamnade också i mina påsar :)
för att helt byta ämne, det är varmt nu! blir till en pöl så fort jag rör mig utomhus i princip, och jag är mig veterligen inte den enda med lätt värmeslag...
(återigen ämnesbyte) efter min shopping så åkte jag till pappa och tillbringade mesta av dagen i skuggan under äppleträdet efter att ha blivit totalt överkörd i krocket av min syster och fader.

imorgon börjar min monstervecka på jobbet, trivs ju bra men att jobba 6 av 7 dagar på såpass oregelbundna tider tar på en..

-rebecka, kom hem!

kram

"livet på landet"

torsdagkväll på jobbet, ca kl 20.

malin sa: -" nu när jag är långledig till helgen så måste jag verkligen åka någonstans! det var ju så dåligt väder på min semester...".
jag tänkte: "jag är också ledig fre-sön.. jag måste någonstans jag med... bort från den kvava staden. tina och björn moster) skulle upp till stugan, jag frågar dom.."
helt hastigt och lustigt ringde jag tina när jag slutade kl 22 och frågade om det var okej att jag kom upp. och det var det! mormor och morfar var också där och det visade sig att tina och björn precis var på genomfart och plockade upp mig på vägen. så 10 över 10 cyklade jag från jobbet och kvart i elva satt jag i bilen, färdigpackad, svettig och redo för landets avkoppling. (det är 5 km från jobbet hem till mig, trampade för kung och fosterland haha).

så nu sitter jag här på stugans altan med ängen bakom mig och lyssnar på syrsorna, jennie kom precis hit upp nu också så bortsett från mamma är hela släkten samlad, men hon kommer imorgon :).
förut var jag ute och cyklade runt för att ta lite kort.. den svenska sommaren är härlig!
nu är det dags för lunch...

Detta är livet på en pinne :) /jennie.


på återseende. haaaj.stuganvajert!


I wanna live in America!



okej, alla ni som känner mig bra vet om min längtan att komma till USA, the land of my dreams :).
så nu när jag ska börja plugga på göteborgs universitet så hoppas jag verkligen att jag får studera utomlands ett tag, på CSU, california state university... halleluja för det säger jag bara. hoppas bara önskningen slår in, jag vill verkligen dit!
har blivit en sådan amerikatönt nu så det är skrämmande, inne på youtube halva nätterna och söker på lägenhetsvisningar i NY bara för att få se hur folk bor, söker på gatuvyer över sunset blvd i hollywood, tittar på jay leno och är allmänt galen haha.
heja amerika säger jag bara!

bröllop!

den 12 juli var jag på ett ytterst trevligt och roligt bröllop. bra jobbat värdarna! :)
det var petter och alfrida som gifte sig här i vargön, fint!
all lycka till dem, som nu flyttar till örebro.

hej, hej, hemskt mycket hej

this is how it is maaan (älskar när folk säger så på filmer, gärna gangsta haha)
yes, mycket har hänt sen sist ännu en gång, och efter pikar om att jag inte uppdaterat så kommer här ett hejdundrandes inlägg (hoppas jag).

jag har kommit in på lärarlinjen i göteborg! :D är grymt glad för det, kommer bli kanon!
letar lgh till tusen, (1:a eller liten 2:a omöblerad! om du vet något, please let me know...)

idag har min syster flyttat till pappa på heltid eftersom mamma om några dagar flyttar till värnamo, skitkul för mammas del, och det är jag också glad för, men inte så glad för min egen skull om man kan säga så... och det kan man nog.. vill ha henne närmare än så!

min kusin sov över hos mig inatt igen, vi såg på high school musical 2 och dansade sedan halva natten, hon är 14 år och jag är inte så mycket äldre jag när det gäller den filmen :).

jag har beställt höstkläder för alldeles för mycket pengar, men kommer nog att skicka tillbaka mer än hälften, det brukar bli så... ser något som jag vill prova och så beställer jag det :). lagerarbetarnas mardröm haha

nu är det fallens dagar i trollhättan och det är fest nästan dygnet runt, var precis där med en massa vänner, vilket ös! (ösregn) mötte upp lisa på stationen eftersom hon kom direkt från öland. underbart att se henne igen :). roberts kommentar om oss var: -" det är så kul att se er tillsammans, ni är verkligen som två fjortisar! hahahaha"....tack för den robban! senare mötte vi även upp rebecka + päron och jag fick en sådan kram att jag nästan tappade andan, härligt att se dig med gumman :).

sen sist så har jag även gjort en misslyckad cambridgekur, jag hade igen ork till det över huvud taget (ett ord?) och gav upp ganska rejält.

jag är fortfarande pankare än pankast.

har köpt en grymt snygg fåtölj på erikshjälpen också! 50/60 tal, blåblommigt tyg och mörka träben och handtag. 95 pix, perfekt!

en underbar grej med... jag har en egen dator nu! :) fantastiskt...

okej, nu är det bara lite drygt 2,5 veckor kvar tills frizon! how amazing. see ya there?
ha det bra!

RSS 2.0