Mitt jobb!


Mitt jobb!

Såhär ser mitt jobb ut! Åtminstone en del utav det. Till höger på bilden har vi vår väldigt populära rutschbana, röda samlingsmattan och längre fram i bilden också åt höger är ett utav våra matbord. Till vänster har vi en ateljé och längre bort ser ni ingångarna till två rum till. Bakom mig när jag tar bilden har vi ett rum till samt hall. Eller hur är det mysigt? Det är ännu mer mysigt med massa 1-3åringar som leker runt också :).

Helgen som var




Helgen genom iPhone.

Så har ännu en helg gått och inte har det blivit något bloggande. Trots att jag hade med mig systemkameran under helgen tog jag inte en enda bild. Dels var det inga direkta fototillfällen och jag var korta stunder på varje ställe, men dels så har jag ju telefonen med mig överallt, och jag gillar den kameran med! Så vi får se hur detta artar sig framöver haha :).
Det blev iaf en kort tur till gbg, sedan direkt till mamma och lasse där jag bakade hela dagen (120 lussekatter, 40 småkakor och 30 kokostoppar), tog sedan tåget hem till jkpg och fikade med josefine på stan.

Ikväll skall vi på julkonsert med Jonas Sandwall och Folk i Fjällstugan. Kommer bli grymt!

Äntligen fotosession! Del 3. (Och saker som kom däremellan).



Joakim!

Saker blir inte alltid som man har tänkt sig. Tex när man skriver att ett inlägg skall komma "imorgon", så dröjer det nästan tre dagar innan det kommer. Jag blev ganska akut sjuk häromdagen och har därför inte haft ork till att ens starta datorn. Men inte på nätet har jag varit, det är ju väldigt mycket smidigare med en iPhone. Fast från en iPhone kan man inte skriva blogginlägg eller använda alla de fina bilderna man har på datorn tyvärr. Så nu kommer det sista bilderna från fotosessionen. Bättre sent än aldrig antar jag!
Nu mår jag för övrigt mycket, mycket bättre och imorgon em hoppas jag vara pigg som en lärka, för då åker vi till gbg! :)

Äntligen fotosession! Del 2.





Jag.

I lördags så blev det som sagt en fotosession hela eftermiddagen. Så värt! Ni får (med eller utan spänning) vänta på del 3 som kommer imorgon :).

Äntligen fotosession! Del 1.




Vackra Rebecka.

Igår slog vi till och fotade hela eftermiddagen. Efter lite ommöblering i vardagsrummet så hade vi en stor vit vägg att använda och med lite mixtrande med lampor blev det en mysig ljussättning. Sammanlagt blev det över 450 bilder haha! Men det var det värt. Det är så kul att fota! (Och redigera).

Konsert med Soulit



Grymt ös!

Igår kväll var det premiär i Immanuelkyrkan för Livingroom. De kommer ha några sådana kvällar under året med musik, café och gött häng. Igår var det Soulit som spelade. Förband var Immanuel gospel där bla goa syskonen Näslund är med :).
Soulit är alltid oerhört duktiga och tighta så det var en grym musikalisk upplevelse! Dessutom var det oerhört trevligt att träffa Tobias igen, det var ett tag sedan sist! (Det är han som står längst till vänster på bilden i grön tshirt och långt mörkt hår.)

Senhöst




Senhöst i Bankeryd.

Idag hade vi personalkonferens på jobbet. De timmarna emellan jag slutar och konferensen börjar är tillräckligt långa för att inte sitta och vänta ut men alldeles för korta för att hinna åka hem under. Så idag tog jag med mig min kamera och tog en liten fotorunda precis innan det sista dagsljuset försvann. Det var så härligt att få fota "på riktigt"!
Hoppas ni tycker om bilderna. Det gör jag :).

Mer fotograferande!


Barn är livet.

Tänk, vet ni, här sitter jag och tänker att jag skulle vilja fota mer. Varpå ni kanske tänker; Hon?! Fota mer?! Och ja, med över 32000 bilder på datorn är väl inte jag den som man först tänker på när det gäller att fota mer. Men det har blivit sådan skillnad efter att jag började jobba. Tiden räcker liksom inte till riktigt längre. Dessutom är det mörkt både när jag åker hemifrån och när jag kommer hem. Alla helger brukar också vara uppbokade. Men nu till helgen är jag ledig, så vi får se då! Jag har så många idéer till bilder som jag vill fota och känner ett sådant kreativt behov att jag bara måste få utlopp för det snart! :)

Bild från i somras.

Västkust!



Karin och Gustav.
Fantastisk fisksoppa!


Tänk så fint vi har det ihop när göteborgarna bor här! Och tänk så god mat Gustav (icke att förglömma alla hjälpredor) lagar till oss!
Ibland är livet riktigt, riktigt gött.

Tacohäng



Tacos hos Kribban.

Tänk vilken grej. En timme innan det var tacohäng hos Kribban fick jag reda på det haha. Ibland blir det lite miss i kommunikationen, men det var en trevlig överraskning! :)
Dessutom är det väldigt gött att bara ta hissen 8 våningar ner och vara framme.

Morgonen står i brand.



Morgonen hos oss.

 

Det brann i vårt hus imorses! Kl 9 var det fullt med brandbilar, polisbilar, ambulanser och akutbilar nedanför oss. Det brann i en lgh på första våningen, en person fick föras till sjukhus med rökskador men det verkade inte vara så allvarligt.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=4798743

www.sverigesradio.se
Man skadad efter brand En person skadades och fick föras till sjukhus efter en b...


11-11-11. 11:11.


Den 11 november 2011 kl 11:11.

Vad gjorde du 11-11-11 kl 11:11 idag? :) Själv dukade jag till lunch på jobbet. Med haklappar, plasttallrikar med hög kant, små bestick, pipmuggar och små tallrikar är man redo för vad som helst haha.

Bowling med jobbet!




Bowling och fint käk med jobbet!

Igårkväll var vi ute med jobbet och bowlade och åt fint. Det var så trevligt! Jag är verkligen inte bra på bowling, men oj vad kul vi hade! :) Mina arbetskompisar är verkligen de bästa :).

F.R.I.E.N.D.S


Blivande sköterskan Rebecka kollar stickdugligheten på Kribbans blodkärl.

Gospelkonsert!



Gospelkonsert i Fröjered!

Ikväll hade vi konsert i Fröjered utanför Tidaholm av alla ställen. Och trots min extremt hesa och begränsade röst så gick det bra och var riktigt roligt. Pappa, farmor och farfar körde hela 10 mil för att komma och se och lyssna på oss! Farmor hade dessutom med sig hemmagjorda köttbullar :D. Stor glädje haha. Imorgon kör vi igen, fast i Kaxholmen strax utanför Huskvarna. Min röst är i värre tillstånd än någonsin, men det får gå bra ändå :).

Bakom kameran


Jag i mörkret.

Av alla mina 31 794 bilder på datorn, fördelade på 377 mappar på sammanlagt 73,9 GB, så är det inte många av dem som jag är med på. Men så är det ju. Är man den som alltid fotar så kommer man inte med på bilderna. Som tur är tycker jag bättre om att fota än att bli fotad haha! Men det är lite lustigt när man går igenom mappar/händelser från förr och kommer på sig själv med att tänka: "Men, var inte jag med? Just det, det är jag som har tagit bilderna ja... så var det. Smart Sandra."
Ett undantag är ju då bilden ovanför, tagen av Gustav under ett av alla Göteborgsbesök här.
Sandra i mörkret.

Hemgrupp i ett vackert hus.




Hemgrupp med Vineyard.

Igårkväll på hemgruppen var vi hemma hos Maria i hennes otroligt vackra och hemtrevliga lägenhet. Kribban förälskade sig direkt i hunden Selma och lekte med henne hela kvällen :). Roligt att se faktiskt haha.


Joakim, joakim. Den bästa av vänner.


Herr Lundgren.

En hyllning till vänskapen:
Tänk att ha en vän som förstår varje ord du säger, väger det på guldvåg och värderar det därefter. Tänk att ha en vän som konstant uppmuntrar dig. Tänk att ha en vän som du kan dela allt med och som följer dig längs livets väg. Tänk att ha en vän som man aldrig kan tröttna på. Tänk att ha en vän som vet när det skall förmanas men också bekräftas.
Tänk att ha en vän som Joakim.

Tack för vår vänskap!
Vi ses och hörs snart :).
Och du, ta hand om Maja, hon är en fantastisk kvinna.

EF 50mm f/1.8 II



Testbilder med mitt nya objektiv.

Jag är så nöjd! Nu är ju de här bilderna tagna utan bra ljus, inomhus på kvällen, men ändå! Jag är så nöjd! :) Tänk er en höstdag utomhus med alla fina färger och en klarblå himmel. Det kommer bli kanon.

Norrköping! Del 3. (Som egentligen bara är Örebro).




Lördag dag i Örebro.

Nyfiket turistande.
Idogt fotande.
Kära återseenden och en känsla av allt är som förr.

Fantastisk helg!

RSS 2.0