vilken helg!

både vigsel, kalas, aqua blå och en kusin som har sovit över. toppenhelg! :) och den är ju inte slut än heller haha.

idag ska vi rösta, gå man ur huse!
´
kort:
 
marrepöjkarna som var på vigseln :)jonathan och johanna tellbe :)marreflickorna som var på vigseln :)

en tanke

sitter här framför datorn ikväll, igen. hur kommer det sig att det alltid blir så sent? nästan varenda morgon säger man att: "nä, imorrn får det verkligen bli läggdags tidigt!" och nästan varenda kväll så sitter man framför datorn igen och tiden susar iväg.

dagens/kvällens tanke: hur många fler timmar i genomsnitt är man uppe nu jämfört mot 10-15 år sedan?
hur många färre timmar i genomsnitt sover man nu jämfört mot 10-15 år sedan?

hemska tanke.

för man gör ju inte så vettiga saker, egentligen.

lycka

det är så gött att leva på andras lycka! livet blir så mycket roligare och får som ett svagt rosa skimmer över sig när man gläds åt andras framsteg, välsignelser och förhållanden.
ordspråket säger ju "lär av andras misstag", men varför inte lära av andras lycka? det är ju det mest fantastiska av allt egentligen! när man ser en väns lycksaliga leende och glödande blcik när hon/han pratar om denna otroligt fantastiska person som upptar hela deras värld och som absolut inte har några fel eller brister, då kan man inget annat än att le! det är så fint. detta med lycka och glädje. som ett virus sprider det sig haha.

kom ihåg - "delad glädje är dubbel glädje"!

blomstertid

åh vilka underbara tider det är nu! det vankas mycket roligt i faggorna :)
-den blomstertid nu kommer, med lust och fägring stor! amen!

igårkväll fick jag ett ryck och tog fram min hejdåbok från marre. vi hade sådana böcker som alla fick skriva i under de sista veckorna på marre. ojoj vad jag grät! vilken fantastisk tid det var och vilka fantastiska människor man lärde känna! hade glömt bort den boken, men nu kom den fram igen :)
TACK ALLA!

RSS 2.0