shopping!

Det var grymt längesedan, men idag tog jag en shoppingtur! Köpte tights, klocka, halsband, skrivblock, två filmer, skrivbok, skärp och en söt förvaringslåda. Kul! Ikväll blir det film med en del av "österängengänget".
Och så borde jag ha fixat till i lgh lite mer idag, men vem orkar det nu haha.

and now I live in jönköping!




Some pics from my new apartment! I'm liking it alot! :)

my life in boxes part three


vad gör jag egentligen här?

Sista inlägget före flytten nu. Kommer strax att packa ner datorn i en utav de sista "rolighetslådorna" som jag kallar dem. Lådor där skor, sjalar, presenning, kokbok, ljus, löneavier, noter, fjärrkontroller, anteckningsböcker och en del porslin hamnar i. Sådana lådor som helt enkelt blir på sluttampen!
Lite stressad är jag, det är mycket som skall bli gjort!

This pic was taken last year when I moved to this apartment. I felt like I lived in boxes for a very long time and the perception of that life is sometimes no more than a couple of boxes wasn't easy on me. The human being is so small compared to God, universe and sometimes even circumstances. I realized that home is where your heart is, not your stuff.
Hm, it all sounds very.. moral and all. But hey, that's life too, isn't it?

Well, I better get back to my list (that now is on paper) and start to clean/pack that very last.
See ya!


cleaning panic!

This time I won't write in english haha. Fick smått panik förut när jag kom på att det faktiskt är FREDAGKVÄLL nu. Jag har bara lördag kvar i lgh innan det är dags för flytt! Jag måste STÄDA! Frosta ur frysen! Knäskura golvet! Göra rent ugnen, köksskåpen, luckorna, golvbrunnen/kaklet/handfatet i badrummet! Jösses.
Och packa det sista sakerna som man har kvar uppe för att man helt enkelt inte vet hur man skall packa dem eller för att man fortfarande behöver använda dem.. Jösses igen.

MEN, jag har faktiskt gjort en hel del. MEN 2, det är en hel del kvar.
So I better get back.
Wish me luck!

hey soulsister


I spent yesterday evening with my sister, the last evening we could see eachother before I move on sunday.
This photo of her is not new at all, in fact it's from christmas 08, but she is so pretty! :)

I'm not used to be up at this early point ...well hrm, but I had laundry to do this morning. Boring!
But it feels REALLY good to check one more thing of the mental list (ha! the mentalist!).
Now the only things left is packing all my clothes, linen etc and, of course, CLEANING! Behind the stove, all the kitchen cabinets, bookshelves, the bathroom, dusting, polish the wooden furniture... and wipe the floor!

And oh, I almost forgot to tell you. I have received my schedule/literature list from the university in Jönköping where I'm going to study english this semester. I only have classes on mondays and thursdays, which feels pretty good haha. But to order the literature and pay the bill wasn't too much fun..
So, by typing in english here I figured I would practice a little.
But don't worry, it won't always be like this :)

music makes the world go round





Happy!

spotify

soft -10 Your welcome Debbs!
And to everybody else too of course :)

view



This is a view over my livingroom as it looked from the beginning, about a year ago.
It changed over time of course and more things were added, but it pretty much stayed the same.
Now when I'm about to move it's nice to remind myself of all the good times shared with friends and family by looking at it in a nice, clean state. (Compared to now when there's half-packed boxes and stuff all around.)
And yes, I really like/liked pink :).

packing and preparing

So here I sit, once again overwhelmed by all the stuff that has to be done before sunday. Jag vet inte heller varför jag skriver på engelska haha.

Idag kommer min kära vän Debbie hit och hjälper mig. När hon fick reda på att jag packar/städar helt själv inför flytten så blev hon alldeles ifrån sig och bestämde sig direkt för att komma hit och hjälpa till, trots mina invändingar att det inte alls var nödvändigt. En ängel är vad hon är!
Och igår var Kristina här och putsade fönstren :). Att ha en till här som jobbar gjorde det så mycket lättare för mig att jobba också! Så jag fick gjort en hel del under den tiden jämfört med vad jag har fått gjort när man strosar omkring själv och ska vara effektiv...

Nu är det snart dags för lunch och det luktar vitlök i hela köket sedan igår haha. Gjorde ett smärre storkok på köttfärs med massa vitlök i, det blir bara bättre av att stå till sig en dag! :)

It's time to get on with the day!

födelsedag






Fin dag! Orkar inte beskriva så mycket mer just nu haha. Jag fick "låna" Joakim av Maja och vi hade det riktigt trevligt i regnet i Trollhättan. Den uppmärksamma läsaren märker att vi fotade på bla samma plats som kortet från förra årets födelsedag togs :).
Jag har även prövat att ha luggen i mittbena, ca två år efter alla andra haha. Har däremot inte bestämt mig vad jag tycker än. På bilden får jag nog ändå säga att det ser bra ut, men allt ser bra ut när man posar järnet haha. Så jag vet inte.. den som lever får se! :)
Hoppas ni har haft en fin dag!

"oändligt är vårt stora äventyr"

Om det beror på att det är min födelsedag imorgon eller att jag sov så länge imorses vet jag inte riktigt, det skulle även kunna vara för att det är fullmåne inatt. Men faktum är att jag inte kan sova. Jag har dessutom, nu vid min aktningsvärda ålder av 23 år, lärt mig att det inte är någon idé att ligga och vända och vrida sig i sängen in på småtimmarna. Det bästa, för min del, är att gå upp och göra något. Att detta något oftast blir datorn är ju en annan sak...

Tankarna snurrar kring mycket nu, som det gör på natten. Det mesta har med flytten att göra såklart. Det är inte långt kvar nu tills jag kallar Jönköping mitt hem! Känns både spännande, skrämmande, roligt och väldigt stort att ta steget som jag tänkt på så länge. Jag tänker även på när jag flyttade till den här fina lgh för nästan exakt ett år sedan och vad jag kände då. Då flyttade jag bara inom samma stad, men steget kändes ändå (nästan) lika stort som det gör inför den här gången.

Nu kommer jag osökt att tänka på (för er som kan ert kulturarv så är den frasen en referens till då Peter Harryson ledde Så ska det låta. Nördpoäng till mig haha) Karin Boyes dikt som går något i stil med " Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr". Jag erkänner villigt att jag kollade upp det där ;). Tycker att den säger något om min sinnesstämning för tillfället faktiskt. Något stort väntar! Men det är inte förrän efter ett uppbrott som man kan gå vidare.
Varsågoda, dagens moralkaka har just blivit serverad.

Ja, det blev ju relativt djupsinnigt det här, så för att lätta upp det hela så slänger jag in en bild på hur glad jag verkligen är. Menar, jag fyller ju faktiskt år imorgon :).


Taget för exakt ett år sedan när min syster och jag "gjorde" Trollhättan på min födelsedag.

segare än seg.

på västfronten intet nytt. har packat lite, diskat lite, städat lite och sovit mest.
det är sådana här dagar som egentligen borde kallas mellandagar. dagen mellan fest och födelsedag då inget vettigt blir gjort. dagen då man minns det roliga och ser fram emot nya festligheter.

kom på att jag ju faktiskt kan berätta vad jag fick för presenter igår, om det nu skulle intressera någon. om inte annat så fyller det ju ut texten lite haha. jag fick en perkulator (perkulatorkaffe är det bästa!), en ny symaskinspedal (min har varit trasig i 2 år), en tavla som min syster ritat, en sjal, en ny gaspatron, en degbunke och ett durkslag, presentkort på ikea och lindex och lite annat smått och gott! :) feta vuxenpoäng till mig tack. känner nästan att jag måste börja samla ungdomspoäng snart...

ja det var en kväll i augusti

fest! riktigt trevligt och maten fick stort beröm, roligt att höra! :)
min älskade vän lisa är hemma i sverige nu, lite tidigare än planerat. det var underbart att träffa henne igen! på ett sätt känns det som om vi aldrig har varit ifrån varandra. efter festen åkte vi på älgsafari på berget. vi såg faktiskt en älg och dess kalv! stod och glodde på dem i säkert 10 min. jag har så sjukt stor respekt för de djuren!
efter safarin åkte vi hem till lisa och såg en djupt gripande film, som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den heter haha. men grymt bra var den! med jennifer aniston och aaron eckhart or something.

tack för en lyckad kväll!


nu e en allt bra glader

(nu är man allt bra glad på västgötska)

nu smäller det snart! ikväll blir det feeest! ja, kanske inte så grymt överparty, men ändock fest! ska ha ett litet mini 23års/avskedskalas hemma hos pappa ikväll med släkt och nära vänner. kommer bli så kul! ser verkligen fram emot det :). farmor och farfar kommer och hämtar mig om ca en timme så jag borde verkligen fokusera mer på att packa färdigt allt som skall med och se till att göra mig själv iordning också. "det krävs mycket för att se naturligt snygg ut" hehe.

kör en favorit i repris från midsommar och tar fram "den lilla blå" :)


tema: mat

hur man belamrar ett kök under 4 timmar:

  • tina, ugnstek och marinera 4 kg kycklingfiléer. till detta behövs det plockas fram stora fat och skålar att tina i, plastpåsar till marinaden och ingredienser såsom olivolja, balsamvinäger, kryddor, honung vitlök och vitlökspress... ta gärna fram dubbla flaskor också eftersom den första kommer att ta slut.

  • koka ägg. till detta tar du fram en kastrull. tar inte så mycket plats om man bortser från att plattan som krävs för kokningen är upptagen av otinad kyckling.

  • sätt en bulldeg. ta fram en stor bunke, mjölpåsar (dubbla här också av samma anledning som ovan) socker, margarin, kanel, kardemumma etc.

  • packa en stor kasse med ingredienser som inte behöver stå i kylskåp tills imorgon då de ska ut till vargön. låt gärna förpackningar såsom tomatburkar och salta pinnar mellanlanda någonstans längs vägen och ta upp lite mer plats. tro mig, det blir roligare så.

  • tejpa fast ett halvflätat armband på bordet som du fortsätter att pyssla med så fort du egentligen inte har en ledig stund.

  • övriga ytor täcker du med gårdagens tidning, reklam och månadens räkningar.

get the picture?
;)

ett överflödande hjärta

jag är så TACKSAM, så OERHÖRT tacksam för alla mina vänner!
jag är så GLAD för allt ert stöd!
jag älskar er!

nu är det nåt' stort på gång..

idag är det den första lugna, helt obokade dagen på nästan två veckor. jag tog en rejäl sovmorgon, slog ihop frukost och lunch och har ännu inte klätt på mig ordentligt eller gjort mig iordning. underbart! :)

dock så bör resten av dagen inte fortsättas i denna falska frihet. pack must go on! (sagt med samma känsla som show must go on!) och så borde jag planera mat och handlande för de få dagarna som är kvar, och panta, och städa, och köpa fler flyttkartonger, och få tag på bil så jag kan köpa mer flyttkartonger!, och komma iväg med grejerna till erikshjälpen och...
ja.

men för övrigt känns det rätt så gött. menar, jag bor ju i jönköping snart! :)

ett flyttlass kommer lastat med flytt

yepp. då var det igång på riktigt nu då! har tackat nej till jobbet dagarna framöver för att kunna fokusera på packning, sortering och städning! "en säck till erikshjälpen, en kartong till mig, en grej i soporna". och som alltid; man har mer än man tror. MEN det känns ändå överskådligt faktiskt. har på 1,5 timme packat fyra kartonger, röjt i vindsförrådet och sorterat ut grejer till erikshjälpen etc.

dagens oerhört glada nyheter:
karin och jonas har förlovat sig! :D
linda och johan har blivit föräldrar! :D

wohow!

Lord open my eyes, would you help me see?

jag lyssnade på många bra predikningar under frizons kvällsmöten och speciellt en grej fastnade. "take it to the throne, not to the phone".
meningen bakom det var att när vi känner oss felaktigt behandlade, svikna, sårade, arga, ledsna, förbannade etc så har vi så lätt att gå till telefonen med våra problem istället för att ta dem till tronen/gud. istället för att ta tag i sakerna så sprider vi dem bara vidare. och de är på den vägen som rykten och skitsnack om andra så lätt skapas! så, vad hjälper de oss egentligen?

jag har själv märkt hur lätt det är att skicka iväg ett sms till en nära vän, eller ringa upp dem, när man är genomledsen och allt bara är skit istället för att vända sig direkt till Han som faktiskt kan göra något åt det på djupet. Han som ser rätt igenom oss och känner alla våra tankar, vårt hjärta och vår sorg. Han som älskar oss med ovillkorlig kärlek och som har en tanke med vårt liv. Gud fixar biffen.

inte så värst sammanhängande inlägg det här egentligen, om man skall tänka på "den röda tråden". men jag hoppas ni förstår vad jag menar. i punktform skulle man kunna säga som följande:
  • vänd dig till Gud med dina problem istället för att sprida dem vidare.
  • Gud älskar dig.
ja, det var det det. för övrigt så skall jag jobba på mitt underbara fritids imorgon igen, ska bli kul! tänkte även passa på att visa mina kreativa verk som jag pysslade ihop, tillsammans med barnen såklart haha, på fritids.


en kylskåpsmagnet till mitt redan väldigt kristna kylskåp.

och ett par örhängen!

pärlplattor är hett nu har jag hört...

hur allting vänds om

från en någorlunda dag till en underbar dag. från att ha en fin liten vit rund matta till att inte ha en fin liten vit rund matta. från att ha varit omgärdad av vänner och musik i dagarna åtta till att sitta ensam i lägenheten. från att sitta ensam i lägenheten till att få besök av vänner som strax plingar på dörren. från att ha ett smutsigt överkast till att ha ett krispigt vitt överkast. från att vara hungrig till att bli mätt.
från att ha varit lycklig till att bli olycklig och från att vara olycklig till att vara helt okej igen.

att få känna Guds kärlek och omsorg!

Frizon 2011?


"Ja, vad säger man. Så sjukt bra! Massa underbara människor varav inte ens hälften är på bild, fantastiska gudtjänster, grymma konserter, nya vänner, massa kaffe, stinkande utedass, fuktig sovsäck, galet mycket musik dygnet runt, en trip till kalkbrottet.

Det är en fantastisk Gud vi har och jag kunde inte vara lyckligare :)"

Ja, det här inlägget publicerade jag efter förra årets Frizonfestival, den 8:de i ordningen för mig. Frizon är alltid totalt värt! Men iår vet jag inte riktigt hur det blir. Imorgon höjer de biljettpriserna från 700 till 880 och jag har verkligen inte råd :(. Jag vet att jag kommer få ledigt från jobbet de dagarna om jag vill, men ja... jag får se. Det verkar bli en bra festival iår iallafall!

hemma

hej ni trogna läsarskara! :)
nu är jag hemma igen efter en helt FANTASTISK festival! känns lite tråkigt att vara hemma på ett sätt, men det ska bli underbart att sova i min egen säng! imorgon jobbar jag på fritids hela dagen så jag bör lägga mig nu...
godnatt!

sista inför frizon

imorgon lämnar jag ifrån mig datorn, känns lite onödigt att ta med den till frizon! men var så säkra, en hejdundrandes uppdatering kommer att komma i början på nästa vecka :).

trädkungens tron


dagens

det är ett stadigt stigande läsarantal på bloggen, det gör mig glad! :)

idag har jag inga fina bilder att visa, och egentligen har det inte hänt så mycket speciella saker så sett. jag har därmeot klantat till mig och spillt tre ggr på samma klänning och därmed fått tvätta den tre ggr för hand, jag har även tappat en hel del saker haha. men för övrigt har det varit en grymt trevlig dag! man lär känna folk bättre och bättre och rutinerna i köket flyter på bra också nu. idag var vi färdiga i tid med alla målen haha. till skillnad från igår som var första dagen på lägret.
och snart är det frizon! :D äntligen! på onsdag bär det av, men det är mycket som skall hinnas med att göra innan dess.

nu borde jag verkligen sova. har massa info från ledarsamlingen i huvudet som jag skall vidarebefodra till klara imorgon.
ha det! :)

tredje gången gillt




tredje inlägget för idag, så det kan bli! men vem vet, imorgon kanske det blir fullt upp hela dagen och ingen tid kan ges till datorn.. vi får se! vi som jobbar i köket är iaf; klara - vår vackra kökschef, petter, salva och jag.
bilden under visar städ- och diskschemat för de olika grupperna under lägret. tog bilden främst för att visa den fina ditkladdade kommentaren som dök upp efter att vi bestämde att vi i köket skulle ta hand om mellanmålsdisken. sådant gör en glad i hjärtat! :)

sov gott!

en båt är en båt. eller?


japp, sådana här "båtar" är det som susar och dusar runt i vattnet utanför uddevalla. det är visst sweden grand prix! så kan det gå. för övrigt så borde nästan vi synas på kortet haha. var ute och tittade då och såg precis det här, mer eller mindre ofrivilliga, hoppet. sundsvik ligger strax till höger om bilden på motsatta sidan från fotografen.

ett storkök är ett stort kök

vi har jättekul! :)


sundsvik!

nu sitter jag här på sundsvik och ser båtarna glida fram utanför. eller ja, glida och glida, det är något race i görningen så det är både bad- och färjeförbud i vattnet. nu har vi precis haft ledarsamling och planerat lägret i stora drag och det känns grymt bra! och ja... jag tog med mig datorn hit. känns lite pinsamt men vad gör man. väntar på en del mail från bla högskolan i jkpg som kräver snabbt svar och ytterligare lite grejer. så då kan man ju lika gärna passa på att blogga också haha.

vi hörs!

mina små fynd


glömde ju alldeles bort att visa mina små fynd som jag berättade om i livet på landetinlägget lite längre ner på sidan. i den svindyra antikaffären köpte jag 5 st tändsticksaskar för 10 kr/styck :). alla är gjorda i jönköping vid olika tillfällen och från olika märken. tänkte att det kan ju vara lite kul att göra något slags pynt med dem till hösten när jag flyttar till jkpg! :) vissa av askarna har faktiskt tändstickorna kvar i.. lite fräckt :).

det är ett bra liv!

  • jag är ledig i princip hela aug och är fri till att göra vad jag vill. med vissa åtaganden såklart haha. såsom flytten den 29 aug. men det är ju faktiskt också ytterligare en sak jag vill :).
  • kom precis hem från en tjuvlyssning till konserten med the baseballs nere på sanden i vänersborg. svängde något otroligt! tyvärr hade jag ju inte cash att gå in för, men man hörde ju en hel del utanför också :).
  • imorgon är det packning och städning som gäller. för på lördag drar jag ut till kusten (sundsviksgården) för att stå i köket under ett läger och åker sedan direkt upp till frizonfestivalen! frizon är alltid årets höjdpunkt :).
  • när jag loggade in på facebook såg jag att linkin park släppt en ny singel och dessutom har ett album i faggorna! det gjorde mig verkligen glad! :) http://www.myspace.com/linkinpark check it out! the catalyst heter låten.

  • min spellista soft -10 spelas nästan dygnet runt, åtminstone de vakna timmarna, och jag älskar den! har lagt till ytterligare några låtar och listan börjar närma sig en helhet haha.

  • jag skickade tidigare ett sms med texten "vem är sandra madelene hansson?" till 118 800 och fick svaret: sandra är en försynt, härlig, ung flicka som är så omtänksam mot sin familj och sina vänner att hon ofta glömmer bort sig själv. hon är duktig i skolan och är skötsam som få. en riktig svärmorsdröm är vad hon är. kanske inte den som sjunger högst på fester och brölar och för liv, men alla behöver ju inte vara det. en mycket sympatisk ung flicka med andra ord. mvh 118 800"
    det där med svärmorsdröm och ung la sig som bomull runt hjärtat får jag säga...

    • som ni märker så är det ett herrans bra liv egentligen! saker att se fram emot och saker att nöjt titta tillbaka på. gött!

världsrekord


och jag som blev så nöjd med min fickparkering inatt, med dryga halvmetern kvar vid varje ände... hm.

grilla, grilla, grilla hela kvällen!





är totalt proppmätt efter en hejdundrandes grillning med släkten hemma hos farmor och farfar.
det blir ju ofta så när man är hos de äldre generationerna att först så är det huvudrätten, sedan efterrätt, på det följer godis/choklad och allmänt snacks för att avslutas med ytterligare kaka och kaffe. jösses säger jag bara!
men trevligt var det! och farfar, den musikaliska typen, spelade munspel en kort stund för oss i solskenet. det var en fin stund faktiskt :).
när man ser bilderna kan man väl inte tro att de är 80 resp 76 år?
känns lite tråkigt att flytta ifrån dem till hösten. men man kan ju som bekant inte både äta kakan och ha den kvar...

desillusionerade människor

vi har alla våra drömmar, våra illusioner om hur livet skall vara och hur perfekt det kommer att bli när målet uppnås. vi vill ha en ny partner, ny bil, ny vikt, nya kläder, nytt jobb och ett perfekt hus. och det händer faktiskt, drömmar slår in. vi köper en ny bil, vi träffar en pojk/flickvän, blir befodrade på jobbet, har råd att renovera huset och tid att gå på gymmet. men blir det så perfekt? känner vi oss lika lyckliga som "alla andra" när vi har kommit till den punkten vi tror att alla andra redan befinner sig på? känner vi oss så fantastiska som vi trodde när vi får den hett eftertraktade bekräftelsen? "se mig! hör mig!" eller skapar det ett större behov? mycket vill ha mer?

ja, det gör ont när knoppar brister, när drömmar dör och visioner grusas. men emellan de spruckna illusionerna lyser ljuset som starkast och vi får återigen en glimt av hoppet, av tron. vi kanske för en stund blir bländade och söker oss tillbaka till den uppfyllda drömmen för att se om den kanske ändå höll måttet fast den sprack och blev huggen i kanterna. men var på din vakt, för det är lätt att gå i fällan och leva i en välbekant men otillfredställande miljö och inte våga ta steget till nästa bara för att "man vet vad man har, men inte vad man får". men min erfarenhet är att ju mer man har sett av den ljusa evigheten, desto mer vill man ha.

det är bra att ha drömmar och något att kämpa mot. men jag tror att det är viktigt att ställa sig frågan; - gör de något för dig eller gör de istället något med dig? utvecklas du? tar du tag i saker och problem för att få en stadigare grund att stå på i framtiden eller förflyttar du dig bara till en annan plats och är samma människa på insidan? låt inte drömmarna och illusionerna ta dig bort från det verkliga livet.
och var glad när drömmar spricker, för det är bara när livet som upplevs som mest krossat som det går att bygga något nytt. och det är då, här och nu, som miraklerna sker.

livet på landet




en svindlande trappa med blanknötta bräder intill murstocken. en vedspis från kockum och en rejäl butelj.
spegeldörrar, originallås och en tripp på vinden.

jag älskar verkligen antika pinaler :).
så mycket att jag stannade i inte mindre än två stycken antikaffärer på vägen hem från dalsland. en utav dem var svindyr, men jag gjorde några små fynd. den andra var kanonbra och hade i princip allt som jag är sugen på att skaffa inför hösten! dit måste jag verkligen åka igen.

försmak!



igår kväll drog jag hastigt och lustigt iväg upp till mormor och morfars stuga på dal och hälsade på. passade även på att fota en hel del :). stugan är riktigt gammal och har mycket originalinredning kvar som passar en antiktönt som mig själv. spegeldörrar, lås, bakugn, vedspis etc :). bilder kommer! men just nu är jag hemma hos pappa och lukten från grillen skvallrar om att maten snart är klar :).
det här är iaf mormor. jag stod i trappan upp på vinden och fotade utåt helt enkelt.


spotify ftw!

soft -10 - jag har gjort en egen spotifylista för första gången haha. men känner redan att det är smått beroendeframkallande, så fler lär nog att komma! ;). som namnet säger så är den soft och en blandning av både pop, country, jazz, visor och lovsång. grymt go att ha på i bakgrunden om jag får säga det själv :).

idag har pappa och karin varit här och fikat på min fina balkong, får utnyttja den till max nu innan flytten! :) dessutom har jag kommit på att det inte alls är långt kvar tills augusti är slut och jag inte längre är västgötsk till adressen. lite läskigt faktiskt! för till helgen så åker jag till sundsvik och så ska stå i köket på ungdomslägret och efter det åker jag direkt till frizon och kommer hem den 15 aug. den 16 jobbar jag och efter det har jag bara två veckor på mig innan det är dags. två veckor som mest kommer att bestå av packning och "hejdåträffar" för att hinna se så många som möjligt innan det är dags. och ja, jag vet, det är inte som att jag aldrig kommer se folket igen. MEN jag är supersentimental och nostalgisk och uppskattar verkligen "avslut" på en era, oavsett om man kommer att ses igen eller inte.

tiden går verkligen fort! ska dessutom försöka jobba så mycket som möjligt de sista veckorna i aug så att man kanske får lite cash iaf :S. så ett stort lycka till till mig tack haha.

sundsviksgårdens huvudbyggnad.



sanna vänner




ja vad skulle man ta sig till om inte sådana vackra och underbara vänner fanns?
efter en oerhört trevlig eftermiddag med fika på balkongen (ja, dom blev glada haha), en tripp ut på vänersnäs (halvö i vänern) och kvällstacos i köket, där även min syster gjorde ett gästspel, så är jag riktigt trött men också riktigt nöjd. en sådan härlig dag!

tänk om jag hade haft en systemkamera...

RSS 2.0