long time no seen

det var ett tag sen!
läste mitt senaste inlägg och sedan dess så har det hänt en hel del.
  • min syster tog studenten och det var en sjukt kul dag! mycket att tänka på och många att prata med, - lyckat!
  • jag har i princip gjort iordning min lgh nu, det är  bara att strukturera upp bokhyllan samt en kartong till kvar.
  • jobbet flyter på bättre och bättre, trivs ypperligt. personalen är kanon och de boende är störtsköna :).
  • mamma har fått sitt drömjobb.
  • jag cyklar till jobbet (6 km, alltså 1,2 mil/dag) och är så öm så jag knappt kan sitta haha, men man vänjer sig nog...
  • anmälningar har börjat att komma in till återträffen för mlundarna som sker här i vargön. grymt kul! om du känner dig träffad av det här men inte har anmält dig än, så gört! :)
  • min boxer till tvn fungerar inte så jag är i en liten ond cirkel med kundtjänst där kan man säga haha.
  • ikväll kommer min kusin och skall sova över hos mig. kul!
  • nästan det bästa av allt.. nu är jag ledig fredag, lördag och söndag. halleluja!
have it great!


 


"det är mycket nu"

and yeah, hip hurray for sweden!
2-0 till sverige, vilket jubel som reste sig över staden. jag är ingen fotbollsfantast, som ni vet, men det är kul när de blir mål :).
som rubriken säger så är det mycket nu... jag har flyttat från the place of the dad, men jag är absolut inte klar i lägenheten och det är lite frustrerande att ha kartonger som tar upp 20 av mina 25 kvadrat (okej, nästan iaf....)
min syster tar studenten på fredag och det är faktiskt väldans kul, men så sinnes mycket förberedelser! det skall möbleras om i hela huset (flyttar man på en soffa så måste man flytta på ett bord som gör att det måste flyttas på en bokhylla som gör att.... vart ska man göra av soffan?) dessutom skall trädgården rensas upp, blommor planteras och ordnas, mat lagas och allt annat som möjligtvis kan tänkas.
för utom de här två sakerna så har jag börjat jobba också.... sååå...

det är mycket nu!


men det är okej :)
i slutändan så är det värt.

have it great as we say in sweden
 
ren glädje. me, linn, dani, magda and hanna

goodbye lugna livet and hello to jobblivet

 okej. då var aqua blå till ända (igår) och jag har haft jätteroligt! kortet är från hamnkrogen i vänersborg där jag och rebecka åt efter den avslutande konserten (som för övrigt var kanonbra)

idag har jag jobbat för första gången på länge, vilken kanonsommar det kommer att bli! trivs ypperligt både med personalen och de boende. skulle absolut kunna jobba kvar längre :). dagen har varit bra men jobbig, det märks att man är tillbaka i riktiga livet nu och att det förväntas att man gör saker för att livet skall rulla på. tex en sådan liten sak som att handla och laga mat. eller packa upp sin lgh! "hur mycket skit kan man få in i en lägenhet? ...snart vet jag svaret..." /citat av mig haha.
sitter hos mamma nu och tänker på allt som jag har kvar att göra, alla kartonger som skall packas uppp och tas reda på, allt som skall städas och vart mitt andra hyllplan i linneskåpet tagit vägen... anyone?
iaf... de kommer att lösa sig!
kram

the final

and its official, jag har flyttat :)
packade upp hyfsat mycket idag iallfall, men i värmen så försvann all kraft ganska fort. (om jag ens hade någon innan haha).
lite senare kom kerstin förbi och ännu senare kom becka och tittade på när jag gjorde mig iordning inför att vi skulle gå ut :).  värsta festen i vbg.... and once again it was nice.
kram

pianostämmare, party x2 och flytt?

okej.... igår fick jag hasta mig upp då en pianostämmare skulle komma kl 9. vilket plinkande! ojojoj..
senare på dagen var jag hos farfar och farmor eftersom farfar fyllde år. direkt efter det skjutsade jag in pappa, farbror och karin till aqua blå, vänersborgs egen festival, och åkte vidare till rebecka. senare så gick också vi + emelie till aqua och där träffade man massa härligt frikyrkofolk och vi hade en grymt bra kväll, hela stan var på fötter och sjöng, dansade och tyvärr drack sig redlöst fulla. but thats life? hm..
anyway. vi nyktra folk hade det festival där. :)

idag blir det till att ligga i solen, men det är nästan olidligt varmt. sen får vi se om jag flyttar idag med... haha.
jag är still kvar at pappa! :)
have a great day.

flytten

okej, this is probably the segaste flytt jag har gjort ever. det var menat att jag skulle dragit från pappas place i söndags, men nu är det onsdag kväll och jag ska tillbringa ännu en natt på madrass.
har bara inte orkat ta tag i det! det är en hel del kartonger som skall flyttas, och när de kommer till min lgh, så skall det ju även plockas upp och ställas iordning... segt work.

men imorgon smäller det!

tror jag....:)

...and it was the "firstday"...

588541-1 so this is it.

okej, jag har blivit virtuell. eftersom jag själv inte har en dator så får vi se hur frekvent det kommer att ske något här, men det löser sig.
iallfall, välkommen!

RSS 2.0