det blir inte alltid som man tänkt sig

(life is life, na na na na na)



underbar dag! allting är så kul nu för tiden. (barapabara Im loving it)



säker på att morgondagen blir minst lika bra :)



men eftersom det inte alltid blir som man tänkt sig så kan man ju aldrig riktigt veta.



men då har jag ju den fina möjligheten att göra det bästa utav det också :)



länge leve livet! :)

vårens värme (v som i varm) vackert väder

igår hängde jag med rebecka olars i göteborg :) det var grymt trevligt och vi pratade, pratade och pratade haha.

jag har pratat om det faktum att våren är här ett bra tag nu. känner att det är dags för en förändring. så mitt nya "motto": försommaren är här! :)
för det känns som att det måste vara försommar nu när maj ligger runt knuten, man kan gå i tshirt på stan och solen lyser nästan jämt. great.

idag i skolan hade vi genomgång av exempeltentan. helt plötsligt känns det väldigt lugnt inför tentan. jag kan det mesta, och det som jag inte kan skall bonkas in imorrn och på torsdag då elisabeth, staffan och jag skall träffas och plugga.

men först är det lyktan som gäller.

bilder ifrån min underbara helg finns på bilddagboken, har inte riktigt tid att ladda upp alla idag. men torsdagens eskapader finns uppladdade iaf. håll till godo :)

live and let die

ojojoj vilken helg! pretty amazing...
underbara människor, nya och äldre bekantskaper, oväntade besök, fantastiskt väder, gött häng, glass, musik och varm gemenskap! det är knappt att livet blir bättre än så. en liten stund på marre och man är fit for fight för en tenta.

under de dagarna jag var där hade jag några riktigt fina presensupplevelser (som icke har att göra något med min stundande grammatiktenta). en presensupplevelse kallar jag  (med starka influenser till en  krönika i det senaste numret av IKON) de stunderna då man helt plötsligt märker att man befinner sig i nuet. man lever eller tänker inte på det som har varit, skall komma eller de som borde göra det. istället är man fullt medveten och samtidigt helt avslappnad, lycklig och med en känsla av frid över den stunden och det sammanhanget som man befinner sig i just då, just där och då. de stunderna då man inget annat kan önska än att vara just där man är. nästan som en uppenbarelse haha. det är svårt att riktigt beskriva hur det känns, men det är riktigt nice :).

en konstig grej är att trots att jag bara hade varit där 2,5 dag så var det svårt att åka därifrån och säga hejdå till alla goingar där. man kommer dit, blir nästan direkt en del av gemenskapen och skall, när allt är som bäst, åka därifrån igen. genemskapen och känslorna lever upp för att sedan dö igen, live and let die (dramtiskt, I know). men det är nästan lite det som är grejen med marre. så fort man kommer dit känner man närvaron, gemskapen och kärleken. man blir omsluten och innelsuten på samma gång. buren om man så vill säga. och det är fantastiskt. 
en gång på marre, alltid på marre.

men ändå så har life after folkis inte känts bättre än nu :)

gud välsigne er!

pepp!

andra inlägget för idag, yeay :)

tänkte "bara" berätta om min fantastiska vecka nu mellan ons och tis! idag onsdag så var jag ledig från skolan. jag tog sovmorgon, plockade lite här hemma och gick sedan till erikshjälpen där jag mötte upp min syster och shoppade. hittade ett sånt där utfällbart gammalt syskrin ni vet. bra! kunde även inte låta bli bebiskläderna, tur att man har en bebis i närheten att köpa till! :)
sedan gick vi hem till mig och min syster lagade mat. skagentonfisksås, det är fint det.
efter det gick vi över till grannarna och hängde med den bedårande märta ett tag. så söt! :)
sedan planterade jag påskliljor neranför min altan.
nu är det dags att packa rejält, för imorrn åker jag först till gbg, går i skola först, men sedan är det party!
i gbg ska jag träffa en massa fint folk på stan, hänga hemma hos joakim och sedan åka med en buss till... tada... mariannelund! :) är där mellan tornatt och söndag, det kommer bli så underbart! har saknat det stället något oerhört.
på söndag åker jag tillbaka till gbg, sover över tills tis. men på måndagen ska jag träffa rebecka olars, nice! :)
på tis åker jag hem till vänersborg igen och jobbar på lyktan.
slut på det roliga.

för sedan är det plugg hela veckan fram tills lördag då det är salstenta på grammtik, fonetik, norska och danska. så det kan bli. men jag är ganska lugn inför det. känns som att det kommer lösa sig liksom.

just nu är jag bara peppad till tusen haha :)

lessons learned

There's some things that I regret,
Some words I wish had gone unsaid,
Some starts,
That had some better endings,
Been some bad times I've been through,
Damage I cannot undo.
Some things,
I wish I could do all all over again,

But it don't really matter,
When life gets that much harder,
It makes you that much stronger,
Oh, some pages turned,
Some bridges burned,
But there were,
Lessons learned.

For every tear that had to fall from my eyes,
For everyday I wondered how I'd get through the night,
For every change, life has thrown me,
I'm thankful, for every break in my heart,
I'm grateful, for every scar,
Some pages turned,
Some bridges burned,
But there were lessons learned.

oh the wonderful cross

danish

inte för att jag någonsin har varit pro danskan, men nu är jag mest con.
första föreläsningen idag var danska om danskans diftonger, fonetik, stavning och uttal.
sammanfattning: grötigt.
det roligaste var när klassen (idel svenskar) skulle läsa högt på danska. eller ja, så nära danska vi nu kunde komma.

livet är på topp! jag gillar verkligen den här åldern. man (kan väl egentligen bara skriva för mig själv, så, jag) trivs med livet just nu. jag vet vem jag är (någorlunda), vad jag står för, vad jag vill och vad jag kan. vad jag tycker om och vad jag är obekväm med. ansvarbiten i livet har fallit på plats och ja.. man är fri till att göra vad man vill! det är allt bra härligt. visst, csn är inte grymt fett så cashen rullar lätt bort, men vad är det för problem egentligen? money makes the world go round, men inte livet i sig självt! när min fader kommer med sina antydningar om att han tycker att jag spenderar för mycket och frågar: skiter du pengar elle? så svarar jag: nä, men jag skiter i pengar!  
jag har ett rikt liv! :) rikt på innehåll, vänner, upplevelser och.. och.. mer! :)

god bless


kusinkväll!

mycket innehållsrik kusinkväll!
jennie och jag kidnappade våran kusin elina som fyllde 15 i torsdags. hittade på en del grejer, inte så jätteflashigt och så kanske. men riktigt kul hade vi! :) (bilder finns på bilddagboken, såklart.)

imorrn drar jag till gbg igen. börjar nästan kännas som hemma där nu. kan ju inte direkt påstå att jag hittar lika bra där som i vänersborg, men jag är på god väg :)

veckan kommer att innehålla mycket plugg/skola, pengabrist (eftersom jag måste köpa pendelkortet innan csn har kommit, det blir tight!) och på torsdag skall jag träffa en hel del folk i gbg. nice! :)

ja, vad ska jag skriva mer... inget tror jag. jo, föresten!
mitt i människans lidanden så kan man ändå se Guds väg och en mening med att det blev just som det blev och en anledning till att man gjorde just som man gjorde. 
det är riktigt fint. 
 :) 


det är okej!

vilken underbart härlig dag! fantastisk :)
solen har strålat från en klarblå himmel, det har varit riktigt grymt asigt jättevarmt och livet har lekt i största allmänhet :)
hoppas jag har fått färg haha. imorrn skall det tydligen bli ännu varmare, skall spendera så mycket som möjligt av dagen utomhus! hoppas bara inte det kommer att blåsa från vänern bara. den kyler nu såhär på vårkanten.

såg på så ska det låta förut (som vanligt). agnes var bla med. hon och den andre snubben i laget sjöng en nonsenslåt av povel ramel som kanske hette "jag diggar dig" eller något sådant och som skämtsamt kallades för sveriges första rap. jag blev mäkta förvånad och imponerad att de kunde den texten! för det var verkligen så grymt mycket ord som egentligen inte hade något sammanhang eller betydde någonting i egentlig mening som de bara rabblade fram på typiskt ramel-vis :) sedan kom jag på att -ja just det. man är ju faktiskt likadan själv. texter+sandy=sant. så då kom jag att tänka på en låt som syster och jag lyssnade jättemycket på när vi var små, den texten sitter fortfarande. here it goes:

aika salaika larilarivaika orrikockovara buffoboe. um förestum föreherevarihitå arevare kittekattalo. ackekackelacke simmu stjärtegummisula lilla spelevelevipp bombom. hulahulahula uti bickebackebula uti lurifaxi bombombom.

ja, där satt den. och det är okej. faktiskt. haha :)

there is no mathematics to love and loss

I just need one more chance to put my heart in fragile hands

its not so much the lines that you sing
compared to what the silence will scream

but you cant push me to far.
cause there is no space in my heart where I dont want to love you


något annat

jag började skriva ett inlägg om tjejers avundsjuka mot varandra, men raderade det. det var egentligen inte alls vad jag ville säga idag. inte imorrn heller tror jag. så nu blir det något annat :)

dagsformen rent fysiskt är inte på topp alltså. jag är så grymt trött, ryggen gör ont, jag har huvudvärk och är hungrig. helst skulle jag vilja äta en kycklingtallrik från rimini. men rimini ligger i vargön, och det är inte värt att åka buss med maten tycker jag :).
men mina fysiska åkommor går ju att göra något åt, så det är ju inte ett så stort problem egentligen :).
rent psykist är det desto bättre faktiskt. livet är sjukt bra egentligen, man ska bara inse det och leva efter det också. det är det som är kruxet. men jag har iaf kommit fram till att mitt liv är för kul, bra men framför allt för kort för att inte levas till fullo och för att inte anse att det är bra och istället vara missnöjd med det! (hm.. lång mening.)
så livet är gött :)

men jag undrar fortfarande vad jag ska göra för mat idag...

absurt lång dag

galet, galet, galet, galen.
det har varit en konstig dag idag! för det första så sov jag alldeles för lite inatt, kunde inte somna. och dessutom så vaknade jag strax vid en halv sex av att en man skriker ut sin hjärtskärnade ångest över nordstan. ingen bra start, varken för honom eller mig.
halv sju går jag iväg till tåget och kommer på att min mp3 är oladdad, varpå jag istället tillbringade tiden på tåget med att lyssna på mina medpassagerare och smsa lite. det var ganska intressant faktiskt haha.
jag kom fram till skolan kvart över 8 och jag börjar kvart över 9. det är bra med tågtidersom passar... verkligen. men då pluggade jag lite iaf, vilket var välbehövligt.
gick på föreläsningen som handlade om det norska språket. skillnader mellan deras bokmål och nynorsk. bland annat.
åt en god lunch.
pluggade, förklarade, lyssnade och diskuterade med staffan och elisabeth om all grammatik som vi har gått igenom hittils. det är mycket som inte har gått in än känner jag! men som tur är har vi fastnat på olika delar så det är alltid någon som kan förklara något :).
efter det fick jag hjälp av ovannämnda att välja och lägga in alla mina kurser som jag ska läsa 2,5 år framöver på valwebben. så nu är jag klar med det. gött.
tåg 10 över 4 tåget hem. somnade innan tåget rullat ut från station (!)
kom hem till lgh halv sex, 11 timmar sedan jag gick hemifrån.
åt, bytte om, kollade posten.
kl halv sju gick jag till bussen.
åkte till vargön/lyktan.
kom hem kvart i 11 med hjälp av en snäll syster och en snäll pappa som lånar ut sin bil. hade jag åkt buss hade jag varit hemma 20 över 11 eller så.
and thats my little tragic story of the day.

dagens glädjeämne:

jag klarade min hemtenta!! den som jag kämpade så med ni vet. läste alla böcker på en dag och skrev allt nästkommande dag. och jag fixade den! halleluja vad jag är grym :)

där satt den kan man säga.


men nu är klockan 20 över 11 och den ringer 05.50 imorrn igen. fantastiskt.

så godnatt!

vajert!


random sommarbild. jag längtar så!


I cant tell you something that aint real

alla som känner mig väl vet att texten är det absolut första jag lyssnar på i en låt. texten spelar den centrala rollen. jag väljer musik att lyssna på utefter vilken text jag vill höra, förstå och tänka runt. när jag har en odefinierbar känsla definieras den genom en låttext. jag tänker i låttexter och lever genom dem stundtals.
but thats me.
nu har jag en sådan där svårplacerad sinnesstämning, inte deppig som winnerbäck och inte pepp som alphabeat. det är något mitt emellan. jag tror det kallas vardagen. men inte den grå varianten. kanske en... grön. den gröna vardagen. (oj! det lät som en slogan för någon ekomat.) och när jag har en grön vardag, eller egentligen vilken färg som helst bortsett från den gråa, så passar james morrison. på något sätt så träffar han rätt varje gång.
det är så många låtar som är så bra och så talande. men ändå så kan jag inte plocka ut en enda ur alla små pärlor som visar just vad jag menar idag. det är lite frustrerande. men titeln på skivan säger det mesta idag:

songs for you and truths for me

hemma!

nyss hemkommen från en great helg :) träffat mycket fint folk och vart på många bra möten.
egentligen så borde jag skriva ett långt och bra inlägg om allt grymt som hänt, men det gör jag inte.
för det orkar jag inte nu. det kommer nog :)
så, tills dess, www.sabana.bilddagboken.se !
over and out

den långa fredagen

klockan är nu 16:09 och jag försöker installera "nero någonting burn" på datorn för att kunna bränna ut en mp3skiva tills min roadtrip imorrn och söndag. men det verkar inte funka alls. installationen har hängt sig på 6%, och det kommer man ju inte så långt på.

för övrigt så håller jag på och städar, sorterar tvätt, plockar, diskar, betala räkningar och dyl. allt kul på samma gång med andra ord.
för om ca 1,5 timmar så dyker nämligen mamma, lasse och jennie upp här. tills dess ska jag även ha hunnit att laga mat. så jag antar att det bara är att sätta igång nu då.

glad påsk!

det kommer jag ha iaf :)


härligheten själv

ja, med rubriken kan man ju tro att jag menar Jesus eller så. det gör jag inte. kanske en annan gång haha. nu syftar jag på den underbara påskhelgen som är i antågande, ja som faktiskt redan är här!
som jag nämnt i ett tidigare inlägg så ser jag grymt mycket fram emot påsken. det roliga börjar redan ikväll med en konsert på lyktan kl 22. det är brandelyn (rebecka och tobias) som spelar där, bra kommer det garanterat att bli och mycket kul hemvändarfolk hoppas jag också på :).
på fredagen tar jag först och främst sovmorgon! sedan skall jag städa, handla, packa och förbereda inför att mamma och lasse kommer på kvällen och ska sova över hos mig/låna min lgh fre-sön, trevligt! :) på frekvällen ska vi gå på reclaim the påsks (www.reclaimthepask.se) kvällsmöte och bli härligt upplyfta haha. det är mikael hallenius, för er som det säger något, som predikar och han är riktigt bra!
på lördagen får jag låna min snälla pappas bil (saab 93 aero -09 yeay!) och åka till huskvarna där jag på konferensen tre dagar (www.tredagar.se) ska hänga och träffa mycket fint folk! jag och alexandra skall bo hos anna  i mullsjö och det kommer också bli riktigt mysigt. på söndagen är det dags att åka hem, tråkigt nog. men även hemfärden kommer bli fin på så sätt eftersom bilen går så sjukt bra och det är bara jag som väljer musik heeela vägen hem :).

allt kommer bli great! :)

såg att grannen bytte däck på bilen idag när jag kom hem, varpå jag ropade: hjulen varar ända till påska!
det tyckte jag var kul :)
haaej!



music maestro

har äntligen skaffat mig brännbara skivor så jag kan få ut all bra musik som jag har på datorn! den första skivan som kommer brännas är james morrisons senaste.. den är så galet bra och jag bara älskar den! sedan så blir det en redig mp3skiva också inför min roadtrip till huskvarna lör-sön. 2 + 2 timmar ensam i en saab 93 aero, grym musik och (förhoppningsvis) lugna vägar, så att jag själv kan gasa på lite haha! :) kommer bli great.

idag har jag hängt lite med lundis och jonas i thn. innan dess var min syster här. just nu håller jag på att tvätta, fixa skivorna och så borde jag städa. är även sugen på att sy något. har sett en helt underbar klänning på asos, men för närmare 400 spänn så känner jag att jag kan sy en likvärdig själv :). får se när det blir av bara...

för övrigt så är joakim & joel grymt bra!

mycket killar

idag var det mycket killar som figurerade i omgivningen haha. började med calle som jag åt lunch med, och sen efter skolan hängde jag ett litet tag med staffan. på lyktan hängde jag med tobias, tobias, robert, salva och lundis som återigen är tillbaka i vargön :). kul dag haha

så mycket som jag antecknade i skolan idag har jag inte skrivit sammanlagt sen terminstarten. galet! blev en 5-6 sidor fullklottrade med olika gramatiska grejer. grammatik är intressant på så sätt (eftersom jag bestämde mig för att byta approach till det idag, thanks.) men det är så oerhört mycket och många grejer som läraren säger är viktiga inför tentan så man blir alldeles vimmelkantig. dessutom är jag väldigt ny inom grammatikens alla regler och konstiga ord. kommer knappt ihåg något av det sen "min gamla skoltid" . men så småningom ska re la fastna också.

en väldigt bra dag på det stora hela får jag säga. trots mina jeremiader igår (som tidigare inlägg anger) så har det gått bra och det har varit kul att få träffa så mycket fo... killar.. haha.
imorrn är jag ledig. får se vad jag hittar på. behöver tvätta lite, städa lite, plugga mycket och kanske hänga med lundis och jonas. vem vet, vem vet :)


jeremia

att göra en jeremiad. det betyder att man framför en klagan.

underbart att jag har så tålmodiga vänner.

-;-;-

hm. jag har diskat idag. det var bra.
och träffat naomi och andreas som är tillbaka i vargön på besök :)


underbar dag!

vilken dag det blev! när jag vaknade imorses trodde jag verkligen inte att den här dagen var något att hurra för. jag hade ingenting planerat alls. inte heller några idèer på vad jag skulle kunna tänkas göra. trots att solen sken ute och det verkade bli en skön dag så kändes det inte alls som en höjdare. men jag tog mig samman och gick upp. duschade, städade (oerhört välbehövligt), lagade mat och gjorde matlådor. än så länge helt i fas med vad som kändes rimligt för dagens mått av ordinaritet.

men sedan vände det :)

efter maten gick jag ut till grannarna som var i trädgården. frun i huset var borta och karn stod och slipade utemöblerna medans den underbara lilla bebisen märta låg i vagnen. hon hade vaknat och jag tog upp henne. solen sken, det var varmt, jag var ledig och hade en bebis i famnen. fantastiskt! :) gick omkring lite med henne, tog en hel del riktigt fina kort, vaggade henne lite i vagnen och gullade rent allmänt.
då ringer min mobil, det var rebecka. -"hejföljerdumedtilltrollhättannu? -ja! - okej jag kommer snart, hej".
rebecka kom, höll märta medans jag gjorde mig iordning. vi hade siktet inställt på strandgatans uteservering, men oj vad det var knökat där! grymt mycket folk, så då gick vi och satte oss nere på bryggan vid kanalen och pratade bort några timmar i solen :). det var riktigt fint! tack!

direkt efter att jag kommit hem från trollhättan bestämdes det hastigt och lustigt att det var hos lisa man skulle tillbringa lördagkvällen. och vilken kväll! massa snack, promenad, ännu mer prat, hallonpaj och... mer prat :).  det var också riktigt fint! :)
när det var dags att gå hem därifrån (kl för sent) så fick jag sällskap av simon i telefon. det är alltid mycket lättare att gå ensam hem genom stan när man har någon som håller en sällskap.. så tack för det! :)

summa sumarium: en perfekt dag! :)

allt jag kan och måste göra är att skapa

(det här kan bli djupt)

som Guds skapelse är vi skapade till att skapa. punkt.

överallt där "mänsklig hand har satt sin fot" (citat från okänd) har saker skapats. det ligger i vår natur att vara produktiva.
för en del räcker det att ha tanken som drivkraft, att sitta ner, tänka komma fram till och upptäcka nya saker med sitt intellekt.
för en del är det glädjen av att nöjt kunna betrakta det som man har skapat med händerna som är drivkraften i skapandet.
alla sätt är likvärdiga och lika betydelsefulla. huvudsaken är att vi inte stannar upp i vårt skapande och nöjer oss med de som vi redan har gjort. utan att vi fortsätter och ger utav oss själva.
givandet är en självklar del i skapandet om man som människa eftersträvar Guds syn på livet. oavsett om det gäller en nyss påkommen tanke, nybakad kaka, ett byggt hus eller en konferens som man har varit med och arrangerat så har dessa saker inte uppnått sitt fulla syfte utan att någon annan får ta del utav dem.
om alla tankar hålls för oss själva, de vi bakat äts upp i vald ensamhet eller om huset som vi byggt inte står öppet för människor, vad tjänar de då för syfte?
i ett ytterliggare drag, om vårt skapande inte gynnar relationer och människor så kan knappast skapandets grundligaste mening vara uppfylld.  
att skapa och i skapandet dela tänker jag är en smula gudomlighet här på jorden. Gud glädjer sig i vårt skapande, då han var den som skapade oss först och är alltings grundare. och han skapade oss inte för enkom vår egen skull utan rollen som människa är att finnas till och få vara given tillfällen där vi tillsammans kan ge,ta och skapa. likväl relationer såsom byggnader.

rastlöshet känns som en motsats till skapande. antingen har man inte varit aktiv på länge eller så spritter det i benen för att man känner att nu bara det måste vara dags för något att hända eller göras. då ligger skapandets kreativitet och pockar på insidan. för som människor är vi skapade till att vara kreativa.
som Guds skapelse är vi skapade till att skapa.

därför är allt som jag kan, och som jag måste göra, att skapa.

amen


så småningom kommer det att låta

så har det då äntligen hänt, igen. den låten som har legat och pyrt inom mig i flera veckor har äntligen kommit ut!
dock inte i sin fulländade form, melodin på versen och texten i stort behöver åtgärdas men åh vad det känns bra! äntligen! :)
har också kommit fram till att jag kan inte skriva från scratch i min ensamhet. båda mina låtar (som förhoppningsvis kommer öka i antalet så småningom), har skrivits på lyktan där jag har haft folk runt omkring mig.
där har jag gått in i södagsskole/konsertrummet där det står ett fruktansvärt ostämt piano och satt mig vid det.
att ha raggar- eller hiphopmusiken dunkandes genom väggarna, fjortisar som stojar och frikyrkofolket som skojar i bakgrunden gör att allt funkar :).
den där nära avskildheten gör hela skillnaden. än vet jag inte varför... och jag bryr mig nog egentligen inte heller haha. huvudsaken är att och inte varför det funkar :).
låten, med arbetsnamnet anna.
summa sumarium har det varit en bra dag. har hängt med rebecka och vi har haft riktigt kul. det är inte ofta som vi umgås egentligen, det är mest på tel, fast i stort sett varje dag då haha.

ja, det var väl det...
bortsett från att jag längtar något oerhört till påsk! men det är ett annat och senare inlägg :)
wohow.

out the door, just in time. heading down to stan`.

vilket underbart väder! :) klarblå himmel, strålande sol och inte alls så blåsigt som det har varit de senaste dagarna. fantastiskt!
tog en rejäl sovmorgon idag, det var välbehövligt. gjorde sedan en hel massa ärenden på stan, skönt att ha fått gjort det. har även sett på scrubs (det var faktiskt ett tag sen) och för er som är insatta i den serien så är dagens rubrik ganska lättförståelig.

ikväll skall min syster och jag på fridaskolans niors kabarè, min kusin skall sjunga tre låtar där. det kommer bli fint! :)

jag har sådan livslust och glädje idag. det är så mycket jag vill göra och hinna med. det är ju vår! :)


tänker på tjejers vis, tyvärr

ja. så sitter man här en sen kväll och det känns i hela kroppen att man borde sova. men det gör man inte. för man tänker, man tänker alldeles för mycket. på tjejers vis. (underförstått, man analyserar, vrider och vänder och förstorar upp allt minst 20 ggr från vad det egentligen är). tyvärr, tyvärr och tyvärr. men vad är det att göra? inget... igår var jag tvärsäker. idag mindre säker, men dock säker, åt det andra hållet då såklart. vad skall jag göra?! madre mia och gode Gud hjälp mig.
det där med Gud borde man (jag) verkligen köra mer på. man vet ju att det funkar, likväl kör man sitt eget race och använder honom som en livlina när det har skitit sig. hur puckad får man vara egentligen... God works every time! :) att jag inte fattar det, och vänder mig till honom! håhåjaja...
men så kan det vara.

för övrigt så är jag pepp på tre dagar nästa helg. (www.tredagar.se), det kommer nog bli riktigt fint, oavsett om jag åker eller inte. men åka vill jag. frågan är mest egentligen vart jag ska bo och hur jag ska fördriva dagarna eftersom jag har tänkt att sikta in mig på kvällsmötena fre och lör. sånt brukar dock lösa sig... på något sätt. håhåjaja. igen.

nu låter allt väldigt deppigt, men det är det inte. mest förvirrat. men livet är faktiskt ganska bra, man får bara lära sig att fokusera på det! :)

dagens ytlighet:


jag gillar verkligen min klänning och mina skor :) och att posa, men det är ingen nyhet.

RSS 2.0