håhåjaja

det är uppförsbacke nu. långa dagar, tunga väskor, inga rutiner alls.
men, det bliiir bra.

skänk av vårt välstånd

http://www.uppdragbarn.se/
vi har så mycket pengar och tillhör de rikaste procenten i världen, och nu är det inte ens vi som behöver ge, bara göra ett aktivt val att publcera det här så ger vattenfall 20 kr till childhood. gött bra ändå.
hej


hey big spender! ikea.

yesyesyes. ikea idag! :D fantastiskt vad mycket saker man inte visste att man behövde haha. spenderade mer cash än jag hade planerat - såklart. men jag är så jättenöjd med allt jag köpte och lgh känns verkligen ny! härligt härligt.
jag var så innerligt trött på de flickigt gröna och rosa "pluttinuttiga". nu är det mycket svart och mer stylish :D. en "svart" matta, två svarta bokhyllor. en svartvit tavla över sängen, helt nya vita kuddar i sängen istället för färgexplosionen som förut befann sig där, svartvitt påslakanset, vita gardiner med svarta blommor på, två vita korgar och småplock :). imorgon bär det av till ladan för inköp av överkast, tror jag. kan inte bestämma mig om de som jag har passar bättre än det som jag har tänkt att ha. de märker jag helt enkelt :).
de bästa av allt är att jag kunde bli av med så mycket iochmed att det blev nytt som är så funktionellt. bokhyllorna slukade en hel del bra grejer så att jag fick mer "riktig" yta över till all kurslitteratur som kommer att komma. åh, det känns så bra helt enkelt! :) ska bli gött att vakna imorrn och se allt nytt och fint.
kom och titta vettja :).
hejsvejs

långledighet

sov över hos stina (kompis i gbg) igår tills idag, nice! idag gick jag i skolan en timme... tyckte därför det var ovärt att åka fram och tillbaka :).
nu är jag ledig tor, fre, lör och sön. från skolan iallafall, ska börja mitt städjobb på mosters frisörsalong på söndag och ev sova över där tills måndag då jag har sovmorgon i skolan men ändå behöver ta ett tidigt tåg...
men nu är jag ledig! :)
/sandy

en lång dags färd mot natt

(nope, rubriken är inte särskriven på dags färd)
ja.. det här var en grymt lång dag. kom på att från det som jag gick upp tills jag åter var hemma gick det ganska exakt tolv timmar. tolv väldigt innehållsrika, informationsproppade, diskuterande, lära-känna-nytt-folk, trötta och förvirrade timmar.
jag gjorde en oerhört upplyftande och rolig grej idag, men det kan jag inte säga eftersom det inte syns förrän imorgon :)
det är inte så stor grej som det verkar, bara en sådan där grej som lyfter upp en dag från regnrusket lite bara :).
have it.

one week

ja, då har då första veckan i skolan och göteborg passerat med mycket allmän förvirring, sökande efter salar, take away kaffe, massvis med information, förkortningar som ingen student begriper (än), otroligt mycket nya ansikten och en hel del buss- och spårvagnsåkande.
and I like it, I like it ölått.
känns grymt rätt. askul och verkligen sjukt inspirerande. (sinnes medvetna ordval där ja haha)
hänger ihop med två tjejer som heter stina och karin, trevliga töser. gött att ha någon att sitta med och prata med.
jag gillar läget helt enkelt! :)
/sandy som ska bli "svesnakalärare" haha

RSS 2.0