Yeay and Wohow!


Gammal bild, ny dag.

Ja hörrni, sen senaste inlägg så har jag hunnit fylla 24 år, vara på arbetsintervju och åka till mamma och Lasse. Släktkalaset gick fint i söndags, alla bakverk var uppskattade och intervjuen igår gick finfint. På måndag får jag reda på om jag fick tjänsten eller ej. Det är som barnskötare/vik förskollärare på en kristen förskola på 1-3årsavdelningen. Vi hoppas verkligen att jag får det! Tänk den fina känslan att ha en fast inkomst... det blir något nytt! :) Och dessutom få jobba med de små söta barnen! Vi får se, vi får se.

Idag var jag, mamma och Jennie inne i Växjö och kikade runt. Jag hittade en underbar klänning på halva reapriset (225 istället för 900 kr), men vad hjälper det när lönen kommer imorgon? Jaja, det finns säkert något fint i Jkpg med som kan förgylla min garderob efter våren och sommarens exrema klädtorka!


Loney Dear



Loney Dear

I Lördagskväll var Josefine, Erik, Madde och jag på konsert vid Rådhusparken i Jkpg med Loney Dear. Det var första gången jag hörde dem/han och det var riktigt bra. Jag fattar grejen med stora ljudlandskap nu haha.

B&B


B&B. Bröd och Brev.

Vad passar bättre än att baka bröd och skriva brev en gråmulen dag? Inget vad vi kommer på. Den här veckan har vi mysmadde som inneboende, och hon älskar att skriva brev. Av bara farten knåpade jag ihop tre stycken också :). En riktig pysseldag!

Gränna, en sommarstad.




På besök i Gränna med finaste flickorna.

För några veckor sedan åkte Rebecka, Josefine och jag till Gränna på en liten sommarutflykt. Det var helt underbart! Strålande sol, varmt, god glass, fina omgivningar och mycket människor. Kändes som en riktigt, äkta sommardag :).

Fångade frizonstunder








Det var så underbart!

Frizon 2011, vilken grej. Massa möten med fina vänner, grymma konserter och häng i festivalbyrån. Jag kan inte nog betona hur bra det var! Det måste bli nästa år igen :)

Post-Frizon


Stekt lax med fullkornscouscous, kall dillsås och körsbärstomater.

Innan jag åkte till frizon slog jag på stort och lagade denna goda rätt. Har snöat in lite på kalla såser, de är så lätta att göra! Bara att slänga ihop lite creme fraiche, majonäs, peppar och vilka kryddor som faller en in. I det här fallet följde det med en liten klick dressing, räkost, massa dill, persilja, citronpeppar, örtsalt och vitlök. Tada!

Nu är jag precis hemkommen från Frizon och är alldeles härligt utpumpad, trött och fantastiskt glad och lugn. Det har varit så roligt! Jag tror att jag säger det varje år, men i år var nog ett utav de bättre åren haha.
Bilder kommer att komma! :)

Frizon!


Anberlins konsert förra året. Deras första i Sverige!

Idag åker jag till Frizon! Jag ska till Frizon! :D Jag är så glad så ni anar inte. Det kommer bli fantastiskt!
Här har ni en länk: Frizon 2011

Trött-trött-i-trött-ttrött.

Då= pigg. Nu= trött.

Nu har jag bara 8 arbetsdagar kvar på servicehuset här i Jkpg innan sommarviket tar slut. Känns ganska gött faktiskt! Även fast jag på ett sätt verkligen gillar vårdarbetet så känner jag att det börjar räcka nu efter den femte sommaren och 1,5 år där emellan. Till hösten får det bli något annat! Har hittat lite intressanta jobb att söka, får se vad det kan leda till.

Man blir så trött efter att ha jobbat kväll! Vet inte riktigt vart man skall ta vägen. Dessutom börjar jag kl 07 imorgon igen så det är verkligen dags att lägga sig nu. Efter den dagen är det bara 7 dagar kvar haha! Man får hitta sina små motivationsknep.


Finlisa!


Lisa på besök i storstan.

Idag var min kära Lisa på snabbt besök i Jkpg. Eftersom jag jobbar mer än vad jag gjort någonsin i sommar just den här helgen så sågs vi bara i de tre timmar jag var ledig idag. Men oj vad roligt vi hade! Underbart att ses igen :). Och nu har jag gjort mitt bästa för att promota Jkpgs alla fördelar och utflyktsmål så att hon och Peter skall komma tillbaka snart! :) Jag tror faktiskt att det lyckades...

Kvällsmatspicknick



Madeleine
Jag

Vi är fyra stycken tjejer i kollektivet den här veckan. Madeleine jobbar i Jkpg i sommar och bor hos oss nu den sista veckan. Jättetrevligt! :) Från att ha varit två stycken hela sommaren så blev vi fyra över en dag. Roligt! Men det märks skillnad på prylar, kläder och disk haha.

Gårdagens fynd


Rebecka. Dold bakom gårdagens stora fynd.

Tänka sig vad man kan bli glad över en så banal sak. 99 kr för 64 toarullar! Det ni! Nu lär vi antagligen inte behöva köpa nytt förens... nästa gång :).

Kusinhäng



Rödhårig syster Jennie och blond kusin Elina.

Vi är som syskon alla tre :).  Även fast Jennie bor i Sthlm, jag i Jkpg och Elina i Vargön så blir det alltid precis som förr när vi ses. Och väldigt roligt har vi!

Idag bakar jag bröd i värmen. Nu när Josefine flyttade in (igår) så fick vi ju helt plötsligt dubbelt av alla mjölpåsar haha. Men nu har jag gjort slut på tre stycken iaf, så det blir lite mer plats i hyllan! Har dessutom sorterat och arrangerat om i köksskåpen och skafferiet så att de nya prylarna får plats. Svettig men givande dag!

Farfar (och farmor)


Här har vi en bild på världens bästa farfar. Världens bästa farmor ville för övrigt inte vara med på bild.

När jag var i Vargön hann jag givetvis med några små korta besök förbi farmor och farfar. Tänk, vad skulle man göra utan dom? Och den 21 augusti kommer de hit :). Välkomna!

RSS 2.0